© 2018 AD INTERNET LIMITED. ALL RIGHTS RESERVED. 版權所有 不得轉載
#1421 BATH LAB #香磚 #DELUXE EVENT #DELUXE WORKSHOP #DELUXE CLUB #DELUXE工作坊

DELUXE x 1421 Bath Lab「花藝香磚工作坊」

日期:Nov 13, 2018 12:32 PM

DELUXE x 1421 Bath Lab舉辦嘅「花藝香磚工作坊」圓滿結束!導師Esther用心地教大家用蠟同精油做出唔同形狀嘅香磚。

女士們真係抗拒唔到花,面對各式各樣咁靚嘅乾花,要揀都真係心大心細。

今次造的香磚係用蠟做出來,要掌握好時間的確不容易。

要在蜂蠟半乾的時候將預先砌好的乾花放上,時間要控制得剛剛好,否則便不會成功!

小小的問題又點會難到各位Deluxe會員?最後大家都做出超靚嘅香磚,過咗一個愉快的下午,將香磚掛在衣櫃不只是裝飾,香氣讓充滿整個衣櫃。

 

DELUXE 將定期為fans帶來更多有趣好玩的活動,請即加入DELUXE Club,獲得最新資訊。Stay tuned!

即按連結成為Deluxe Club 會員: https://goo.gl/4uV7T3